4 tips til det bedste babyshower  

Mangler du idéer til, hvordan du kan skabe det bedste babyshower for din veninde eller partner? Så er du kommet til den rette artikel. Vi vil komme omkring 4 tips, der ville være meget nyttigt for at gøre babyshoweret til en succes. Så læs med her, og bliv klogere på, hvordan du afholder et babyshower. 

 

1.Planlæg fremad

Den bedste måde at sikre, at dit babyshower forløber sig gnidningsfrit, det er at planlægge forud. Lav en liste over alt det, du vil gøre, og uddeleger opgaverne til de venner og familiemedlemmer, der skal deltage. Det kan være at medbringe kagen, drikkevarer og mad. Dette vil hjælpe med at tage stresset ud af planlægningen og sikre, at alle ved, hvad de skal gøre for at hjælpe.

 

2.Vælg et tema

Et tema kan være med til at give dit babyshower et sammenhængende look. Det kan også gøre det lettere at vælge dekorationer, spil og mad. Du kan finde så meget fint babyshower pynt, som kan sætte den rette tone for dagen. Du kan enten dekorere med pynt, der passer med barnets køn. Du kan også vælge en mere klassisk tilgang og vælge hvidt pynt, der er meget kønsneutralt. 

 

3. Sjov underholdning

Babyshoweret skal være en sjov og afslappende dag for alle involverede. For at sikre, at dette sker, skal du sørge for en form for underholdning. Det kan være spil, aktiviteter eller endda bare musik i baggrunden. Hvis du ikke er sikker på, hvilken form for underholdning du skal sørge for, kan du spørge dine gæster, hvad de kan foreslå. Det kan være en sjov quiz om den gravide eller en musikquiz, hvor navnet “baby” indgår i titlen.

 

4.Babyshower gave

Et af hovedformålene med et babyshower er at fejre den gravide og den lille baby inde i maven. Som en del af denne fejring er det almindeligt, at gæsterne medbringer babyshower gaver til barnet og forældrene. Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal købe, kan du bede de kommende forældre om en liste over de ting, de har brug for eller gerne vil have. Ellers kan I gå sammen om en gave til de vordende forældre.