Ure er flotte, moderne, stilfulde og så er de faktisk også en god investeringsmulighed. Dog er det ikke alle ure, som er smarte at investere i. Det skal være ure af en vis kvalitet, før det kan betale sig at investere en formue i dem. Vi kan lige så godt sige det som det er, det kommer til at koste dig dyrt at investere i et luksusur. Men i sidste ende er det det hele værd. For de dyre luksusure er også dem, hvis værdi stiger markant på urmarkedet. Eksperter anbefaler at du investerer dine penge i disse urmærker lige nu:

Omega ure

Omega ure går ikke af mode. I mange år har ur-elskere investeret masser af penge i det velkendte urmærke og Omega ures popularitet er ikke ved at dale. Omega ure er af schweizisk oprindelse og har eksisteret siden 1800 tallet. I forhold til investeringsaktiver, så ligger Omega ure i den dyre ende af skalaen, men det er også en af de ure, som giver størst afkast.

Rolex ure

Rolex armbåndsure kan genkendes med det samme. Rolex ure er også schweizisk produceret og er velkendte for deres smukke design og uovertrufne kvalitet. Faktisk tager det op til flere år at fremstille et Rolex ur, hvilket også er, hvad der gør dem så eftertragtede. Ligesom Omega ure er Rolex en af de bedste investeringsaktiver på markedet lige nu. Selvom uret koster en god håndfuld tusinde kroner, så kan du være garanteret, at der står en lang række ur-elskere parate til at købe uret fra dig til en højere pris om blot få år. 

Patek Philippe ure

Patek Philippe er en af de nyere modeller på markedet, men de ligner stadig de gamle mekaniske ure fra før i tiden. Det er nu du skal slå til, hvis du vil investere i et Patek Philippe ur, for de har lige haft en markant værdistigning på markedet. Patek Philippe ligger også i den dyre ende af skalaen, men har mange nye modeller på markedet lige nu, og er derfor også rimelig nemme at finde.