Oktober betyder koldere dage og derfor flere inde aktiviteter. Det kan være svært at finde ud af, hvad man skal lave indenfor efter en lang sommer. Vi har derfor samlet nogle ideer til, hvad du kan lave denne oktober.

1. Skær græskar

Hvad oktober er mest kendt for, er selvfølgelig Halloween. Selvom det ikke er den helt store begivenhed i Danmark, kan man sagtens tage del i uhyggen. Så tag familien eller vennerne under armen, og tag ud til en græskarmark og find et græskar hver. Bagefter er det ellers bare at gå i gang med at udhule og dekorere jeres græskar. Hvis i rigtigt er kommet i Halloween stemning, kan i altid finde en god gyserfilm og holde en uhyggelig filmaften sammen.

2. Folketingsvalg

Denne oktober måned er ikke blot præget af Halloween og koldere dage, men også et nærtstående Folketingsvalg. Hvad end du har fuldstændig styr på valget og alle folketingskandidaterne eller slet ingen ide har, så kan det være en god ide at friske op og undersøge alle de mange muligheder. Hvis du gerne vil have et overblik over de mange partier og kandidater, kan du se meget mere her. Hvis det er første gang, at du skal stemme, kan det være en smule overvældende. Du kan med fordel snakke med familie og venner, eller undersøge internettet for meget mere information.

3. Skovtur

Selvom det bliver betydeligt koldere i oktober, da efteråret rigtig sætter ind, så er det ikke alle som er færdig med at nyde naturen. Så tag godt med tøj på, saml venner og familie og tag en tur i skoven. Her kan I nyde den farverige natur, lede efter kastanjer eller tage en tur til havet. Husk at medbringe noget varmt at drikke og masser af varmt tøj. Efter I har nydt naturen, kan I tage hjem og hygge under et tæppe med en god film.

4. Hygge indenfor

Hvis du er en af dem, som ikke nyder at være udenfor i det kolde vejr, så er der heldigvis masser af ting, man kan lave indenfor. Hvad end det er sammen med venner, familie eller kæreste så er oktober den perfekte måned til at hygge derhjemme med en god bog eller film. Kulden er desuden en god undskyldning for at drikke masser af varm kakao. Selvom det er trist når sommeren og de varme dage er ovre, så husk på alt den hygge som efteråret medbringer.