Kontoret er et sted hvor mange tilbringer meget af deres tid i disse dage, fordi hjemmearbejde er blevet til en meget stor ting. Det kan godt være, at vi er på vej tilbage til en normal hverdag, men det betyder ikke, at hjemmekontoret kommer til at forsvinde snart. Virksomheder og deres medarbejdere har opdaget, at det er godt for medarbejderne at have en hjemmearbejdsdag – og så har nogle virksomheder også problemer med at få deres medarbejdere til at komme tilbage på arbejdspladsen. Om det udelukkende er fordelene ved hjemmekontoret der gør det eller noget andet, ja – det må virksomhederne selv finde ud af.

Computerskærme

Hvis du allerede har et godt skrivebord og alt hvad der hører til, så kan det være, at du mangler computerskærme. Mange sidder stadigvæk foran deres bærbare computer og arbejder, men det er jo hverken effektivt eller godt for nakken. Sidder man forkert, så kan det virkelig mærkes efter et stykke tid. Af denne grund kunne man overveje en eller flere ekstra computerskærme til at supplere eller erstatte den man har på sin bærbare computer.

Sådan tilslutter man flere skærme

Nogle bærbare computere kommer ikke med HDMI i dag, og hvis du har skærme med HDMI, så kan du være nødt til at købe nye skærme. Der er dog en løsning på denne udfordring, og det er, at man anskaffer sig en docking station. Du kan købe en her. Du slutter din computer til denne enhed, og så giver den dig flere indgange. Hvis du som nævnt har HDMI, så bør du anskaffe dig en med HDMI-indgange, som du kan bruge til dine computerskærme. Er der tale om nyere modeller med Display port eller lignende, så skal du sørge for at købe en der passer til. En docking station behøver ikke at være dyr, men det kan de godt være, hvis du vil have mange ekstra features. Pengene er ofte godt givet ud.