Nogle gange kan livet føles som en sammenkædning af uforudsigelige hændelser, der udfordrer os til det yderste. Det var præcis sådan en dag, da jeg besluttede mig for at flytte mine ting fra min eks-kærestes lejlighed. Det var ikke en let beslutning, men det var nødvendigt for at komme videre.

Da jeg stod uden for døren til lejligheden, føltes det som om verden holdt vejret. Indenfor ventede minder og en følelse af afslutning, som jeg skulle konfrontere. Jeg gik ind med en klump i halsen og prøvede at holde modet oppe.

Det gik overraskende godt i begyndelsen. Vi talte roligt, delte vores følelser og hjalp hinanden med at pakke mine ting. Men da jeg bøjede mig ned for at samle min sidste taske, gik det galt. Min iPhone faldt fra min lomme og ramte gulvet med et smertefuldt dunk.

Jeg samlede den op, og skærmen var knust, ligesom mit hjerte. Den i forvejen svære situation blev nu næsten uudholdelig. Jeg følte mig som om hele verden var ved at smuldre omkring mig.

Min eks-kæreste, som tydeligvis også følte smerten ved situationen, forsøgte at trøste mig. Men der var intet, han kunne sige eller gøre for at reparere det, der var gået tabt.

Da jeg forlod lejligheden, følte jeg mig som et vrag. Alt var kaos, og det føltes som om hele universet vendte sig imod mig.

På vej hjem passerede jeg tilfældigvis FixPhone.dk . Jeg besluttede mig for at gå ind og spørge, om de kunne hjælpe. Personalet var utroligt imødekommende og forstod straks, at dette var mere end blot en telefonreparation. De gav mig et glimt af håb og en følelse af, at tingene ville blive bedre.

Reparationen af min iPhone var kun et lille skridt i retningen af at hele det, der var gået i stykker i mit liv. Men det var et skridt, der gav mig troen på, at selv i de mørkeste øjeblikke, kan der være et glimt af lys.