Pallereoler er reoler, der står på et lager og gør det nemt at stille inventar ind med en gaffeltruck. Du kan nemt organisere dig lager, uanset om det er kæmpestort eller kun på nogle få kvadratmeter.

Næsten alle virksomheder, der vokser ud over hjemmets fire vægge, får brug for én eller anden form for lager. Arbejder du med salg af fysiske genstande, fx møbler, legetøj eller brugskunst, så kan et par pallereoler gøre alting lettere for dig. Læs med her for at lære mere om denne slags reoler.

Hvordan får man fat i sådanne reoler?

Pallereoler er ikke ligefrem noget, man finder på en møbelbutiks hjemmeside. Pallereoler er nemlig udelukkende rettede mod virksomheder, og derfor er det også på sådanne fokuserede hjemmesider, du skal kigge.

Find pallereoler af høj kvalitet her, eller tag hen til ophørsudsalg i diverse butikker. Her kan du muligvis få reoler til meget billige priser.

Husk, at reoler af god kvalitet altid er at foretrække. Hvis en pallereol bryder sammen med dine varer, kan det koste dig helt utrolig mange penge.

Gode råd til organisering af lager

Det mest åbenlyse råd, når det kommer til lagerorganisering, er at opdele dit lager i sektioner. Det gælder også, hvis du har et lille lager. Bestem, hvad der skal stå på hvilke hylder, så det altid er nemt at finde. Selvom du kun har en eller to pallereoler, så er det godt at vide, hvilke varer står i hvilke højder.

Dét gør det også nemmere for nye medarbejdere at finde rundt.

Åbenlyst er det naturligvis at sætte de tungeste ting nederst, så de ikke skal løftes, men bare sættes over på en lift. Hav tingene tydeligt markeret og skriv evt. på kasserne, hvis der ikke allerede er klare mærkater.

Hvis du har en større virksomhed, og du har en lagerchef, kan det være en god idé at sende dem på kursus i lagerorganisering. På den måde kan de bedre styre lageret og få nye idéer til, hvordan det bedst muligt sættes op.

Har du overskuddet til det, kan du evt. lave et tal- og bogstavsystem til dit lager. Så kan du altid vide, at lamperne står ved B7. Det tager ikke nødvendigvis lang tid at udvikle sådan et system – bogstaverne er rækkerne af pallereoler, og tallene er sektionerne, de er opdelt i.

Nødvendigheden af et ryddeligt lager

Et ryddeligt lager skaber overskud for både dig og dine medarbejdere, og det gør det nemmere at fylde butikken op både hurtigt og effektivt. Pallereoler sørger for et system, så dit lager ikke roder, og du kan nemt finde varer til kunder, der efterspørger dem.

Når du har et system, så har du styr på dit lager, og når du har styr på dit lager, skal du ikke bruge helt så meget energi på det. Så kan du bruge din tid på det, der virkelig er vigtigt – nemlig at drive din virksomhed.

Uanset om du har et virksomhedslager til eget forbrug eller ét, der skal bruges i forbindelse med salg, så kan pallereoler hjælpe dig med at holde dig organiseret.