Det kan kræve rigtig meget på den fysiske front, når der skal ordnes have. Det gælder den store hækkeklipning, som man siger skal gøres efter sankt hans, det er ordne bede og beskære, hvor det er nødvendigt. Når man nu er igang, kan man slå græsset, og tage kanterne med en kanttrimmer, for at opnå fine og rene linjer.

Det fylder rigtig meget sådan noget afklippet hæk. Alt efter hvor stor en hæk man har, så kræver det et par gange på genbruges, for at få afskaffet al affaldet. Tiden og besværet med selv at køre haveaffaldet væk, kan stort set ikke betale sig, når man kan gøre det nemmere og billigere for sig selv. Man kan nemlig leje en container, så man kan smide al det haveaffald, man har op i. Både græs og hæk er noget, der vejer på en trailer, og det er noget, man ikke behøver at tænke på, hvis man har lejet en container, og smider det direkte op i den. Så snart man er færdig, kan man få en vognmand til at komme og hente den, og så har du ikke brug tid på at køre frem og tilbage på genbrugsstationen.

Hvor kan man leje en container henne?

Det er ikke normalt set, at man lejer en container, medmindre det kan betale sig. Et populært navn indenfor container leje er Grusdirekte, som ejes af DSV. De her en bred erfaring indenfor logistik, håndtering, kørsel, og ikke mindst prisen. Når du lejer igennem Grusdirekte, så er prisen fast, men det er til gengæld en pris, som indeholder levering og afhentning. Når man får den leveret, så har man hele 3 uger, medmindre andet er aftalt, til at få containeren fyldt, før at den bliver hentet igen. Priserne for leje af en container et sted i Danmark er hos Grusdirekte 2395 kr, på nær Fyn, hvor det koster 3070 kr.