Fremhæv dine former med shapewear

Shapewear kan bruges til at fremhæve kroppens naturlige kurver eller til at skabe en illusion af kurver, hvor der ikke findes nogen. De er ofte fremstillet af elastiske materialer som lycra eller spandex, som gør det muligt at forme sig efter kroppens konturer. Shapewear kan bæres under hverdagstøj for at give et glat og ensartet udseende, eller det kan bæres ved særlige lejligheder. Uanset din form eller størrelse kan shapewear hjælpe dig med at se godt ud og føle dig godt tilpas. Læs mere om shapewear herunder.

 

Hvornår bruger man shapewear?

Shapewear kan bruges til at opnå en række forskellige looks. Den kan bæres under hverdagstøj for at give et glat og ensartet look, eller den kan bæres til særlige lejligheder. Hvis du ønsker at bære shapewear til daglig, skal du vælge dele, der er komfortable og giver den støtte, du har brug for. Til særlige lejligheder kan du vælge shapewear, der sidder mere tæt til. Dette kan være fordi, at du har en tætsiddende kjole på eller fordi du ønsker at skabe et mere timeglasformet udseende.

 

Hvordan vælger man shapewear?

Hvilken type shapewear du vælger, afhænger af det look, du ønsker at opnå, samt af din kropsform og størrelse. Du kan med fordel forhøre dig hos specialister i enten stormagasiner eller lingeributikker. De har typisk en ret god indsigt i diverse shapewear, og hvordan du opnår det perfekte udseende. Du skal helst vide hvad du gerne vil have fokus på. Det kan være din mave eller dit bagparti. Så kan du bedre finde det shapewear, der har fokus på de områder. Det kan være shapewear shorts eller shapewear bodystockings. 

 

Hvordan bærer man shapewear?

Når du bærer shapewear, skal du altid sørge for, at det er behageligt. Hvis det ikke er det, skal du hele tiden justere det, og det vil kunne ses gennem dit tøj. Det vigtigste er at finde den rigtige størrelse til dig. Når du har fundet det shapewear, der passer perfekt, kan du tage det på, som så ofte som du vil. Husk, at shapewear ikke kun er til særlige lejligheder.