De fleste har nok erfaret eller hørt, hvor godt det kan virke, at få massage, hvis man føler sig en smule stresset. Og her tænker jeg ikke, at man er så stresset, at man ikke har det godt, for så skal man selvfølgelig søge læge, eller andre former for professionalisme, som kan hjælpe en til at få det bedre.

Formindsk den daglige stress med massage

Jeg er kommet mange steder, hvor jeg har set disse typer massagestole, som du kan se her https://bedste-massagestole.dk, og hvor man kunne putte nogle mønter i dem. Og så fik man nogle minutters massage.

Og de har i sært stået i motionscentre, hvor man også for nogle små kr, eller gratis har kunne gøre brug af disse.

Min påstand er, at ved at have sådan en massagestol, som du bruger 5-10 minutter hver dag. Så kan det være med til, at du formindsker den daglige stress følelse. Og derved måske undgå, at komme helt derud, hvor du pludselig føler dig Meget stresset.

Køb massagestol hjem til dine ansatte

Rigtig mange firmaer og kommuner i dag, de tilbyder deres ansatte massage. Altså hvor de kan bestille en massør ude i byen, arbejdspladsen eller kommunen har indgået en aftale med. Og så kan de enten i deres arbejdstid eller fritid, tage forbi massøren og få lidt massage.

Jeg tænker det ville give god mening, at lave sådan et hyggerum, hvor man kan få lidt kaffe/ the eller kakao. Og så købe nogle massagestole hjem, og et frirum hvor man som ansat, kan gå til 10-15 minutter dagligt, for at få lidt massage. Og så hjemkøbe nogle af de dyre massagestole, der kan det hele, og hvor man virkelig får følelsen af, man bliver masseret igennem.

Ved at tilbyde dine ansatte sådan et hvilerum, hvor de kan blive ladet op, til at klare resten af dagen. Der er jeg sikker på, du hjælper dem til at få stresset lidt af. Og så får de følelsen af, man behandler dem godt, og det gør så, de lige giver den en ekstra skalle i hverdagen.

Ja tilfredse medarbejdere giver mindre stress i dagligdagen.