December plejer at være en meget hård måned for mange, fordi december er ofte lig med mange udgifter. For det første, så er der julen. Har man mange børn, så kan det hurtigt blive mange penge, man skal bruge på julegaver. Det er jo svært at forklare sine børn, at man ikke lige har overskud til at købe julegaver til dem i år. Derudover har vi en masse regninger, der kommer i slutningen af december, fordi det jo er et kvartal der afsluttes.

En regning du ikke skal glæde dig til er elregningen. Denne forventes at være meget større end normalt. Grunden til dette er, at det er blevet meget dyrere at købe strøm i Danmark. Elpriserne er simpelthen skudt i vejret, og det er nærmest umuligt at få en fastprisaftale nu til dags. Hvis du ikke tror på os, så kan du bare gå ind og tjekke priserne på el.

Kræver en opsparing

Hvis du ikke har en stor disponibel indkomst, så kræver det en opsparing at være klædt på til disse typer af udgifter. Af denne grund bør du gå i gang med at spare op med det samme, hvis du ikke vil låne penge til at finansiere dine regninger.

Du kan starte med at sænke dit elforbrug ved at slukke lyset, vaske tøj i de billige timer og meget andet. Hvis du får styr på dette, så har du allerede sparet penge. Derefter kan du begynde at lave mad derhjemme i stedet for at købe pizza, fordi børnene kan lide det. Mange glemmer denne udgift, men det er en vigtig udgift. Har du travlt om morgenen, så stå 5 minutter tidligere op, så du har tid til at lave din kaffe og spare de penge. Det koster jo 20-30 kroner at købe på en café.

Der kommer et punkt, hvor man har sparet nok op, og så kan man begynde at investere. En del danskere vælger at købe Ether, fordi det er meget populært lige nu. Klik her for at læse mere om det på dansk.