Der er mange, der enormt gerne vil prøve at finde rav på stranden. Det kan være, at du allerede har prøvet at få endeløse ture op og ned ad stranden over flere år, konstant søgende efter det gyldne guld, men desværre uden held. Det kan også være svært, men du kan bestemt gøre nogle ting for at øge dine chancer markant for at finde rav. Først kan du læse en lille historie, du måske kan nikke genkendende til:

Først en lille historie

Du går ihærdigt og koncentreret og søger med øjnene. Strandkanten bliver scannet, og du studerer hver en sten, dine øjne kommer forbi, på et splitsekund. Er det rav? Eller er det bare en sten? Før du ved af det, har du gået langt, og det er helt uden at lægge mærke til dine omgivelser omkring dig. Koncentrationen er så stor, at dit fulde fokus er på, at opdage et stykke rav, som du går rundt og leder efter. Pludseligt får du øje på noget, der ligner rav. Jo mere, du studerer det, jo mere sikker bliver du på, at der rent faktisk ligger et stykke rav lige dér. Spændt rækker du ud efter det, og du holder øjnene koncentreret og fokuseret på det, i frygt for at miste det, hvis du skulle komme til at kigge væk fra det. Din pege- og tommelfinger samler stykket op. Du kigger intenst på det. Har du fundet rav? Har du rent faktisk fundet rav? Du banker blidt med det på en af dine tænder. Du begynder pludseligt at tvivle. Du holder det op mod solen. Det er helt solidt. Nej, det er bare en sten. Endnu en sten, der har snydt dig.

Hvordan ser rav egentlig ud?

Hvis du kan genkende ovenstående historie, så kender ud også alt til frustrationen over, at det endnu en gang ikke er et stykke rav, du samler op fra strandkanten. Det er ærgerligt, når man op til får en følelse i kroppen af, at den endelig var der.

Det, du bør gøre, er, at sætte dig godt ind i, hvordan rav egentlig ser ud. Det kan nemlig se ud på mange forskellige måder, og derfor er det godt at vide, hvad du bør samle op og studere nærmere, når du kommer forbi det på din gåtur ved stranden. Så risikerer du ikke at gå direkte forbi et gyldent stykke rav – bare tænk på, hvis det muligvis allerede er sket? Du kan med fordel søge efter billeder på internettet. Her vil du også hurtigt opdage, hvor forskelligt rav kan se ud.

Brug praktiske og smarte redskaber

Der findes faktisk også smarte og praktiske redskaber derude, der kan hjælpe dig i jagten på rav. Du kan købe en Ultra Boost ravlygte, som lyser med et specielt lys, som får rav til at skille sig ud fra mængden af alle de andre ting i strandkanten. Det er altså en super smart måde at øge dine chancer markant for at finde rav.