Rex Sengetøj har i længere tid haft en stort og bredt udvalg af eksklusivt og lækkert bambus sengetøj. Op til Black Friday, lancerede de deres nye farver, som uden tvivl har været et kæmpe hit. 

Se alt deres bambus sengetøj her, inklusiv de nye farver

Farverne der er kategoriseret som nye bestsellere, utroligt smukke og super simple er: BRUN og MØRKEGRÅ.

Brun og mørkegrå bidrager til at give dybde i soveværelset på en simpel og eksklusiv måde, ved at kombinere klassiske farver med et moderne tekstil, som giver en skinnende og ultimativ søvn og komfort. 

Simplificering af farver og størrelser på deres bambus sengetøj

Rex Sengetøj er et forholdsvist nyt – men yderst innovativt – sengetøjsbrand. De har formået at kombinere den velkendte komfort og blødhed fra silke og ‘parret’ den med de ideelle egenskaber, som bambus har. Det giver med andre ord, en hel enestående og ny oplevelse af hvad godt sengetøj er, og hvordan man ser på sin tid i sengen. Deres nye farver er både lækre og simple, men med et kølende sæt sengetøj bliver det aldrig for varmt. Så sveder du meget om natten, er disse sengesæt dit ideelle match.

Alt er så lyst for tiden

Alle vægge er hvide, senge er lysegrå, og det hele bliver så lyst – hvilket er monster rart i mange tilfælde. Nogle gange er det bare ikke det ideelle, og det må man kunne sige, at det ikke er i et soveværelse. Den viden om bambus sengetøj og sovemiljøer har Rex Sengetøj formået at kombinere med moderne og trending farver. De nye farver giver en hel anden dybde i rummet, og gør stemningen mere rolig og behagelig – lidt mere søvnagtig. Generel videnskab og menneskelig psykologi understreger vigtigheden af et roligt miljø i soveværelset. Det er for de fleste ikke et opholdsrum – og skall ej heller være det – men et sted, man går ind når man skal i ‘zen’ og finde sin psykiske og fysiske ro og velvære.