År efter år skal vi være kreativ og give hinanden en masse gaver i december, men det er ikke altid lige nemt. 

Er du også en af dem der slås lidt med at finde på noget, så er du ikke alene. Det kan nemlig være svært år efter år at være lige kreativ. Mænd og kvinder har hvad gaver angår hver deres problemer. Ved mænd er det typisk at de kun ønsker sig store ting. Det kunne være en ny speedbåd, nye alufælge eller en 80″ fladskærm. Det er ikke altid lige de helt optimale gaver når man kigger på prisen. Ved kvinder er der faldgruber man hurtigt kan træde i og kommer galt afsted. Frækt lingeri har bare ikke den samme virkning hvis det købes 2 numre for store eller små. Så det gælder om at tænke sig godt om. 

Gaver du kan give manden!

Mænd har næsten altid en hobby de går op i. Det kan være at fluefiske, det kan være en sport eller måske er de gør-det-selv fans. Uanset hvad, så er der nok en del små ting og tilbehør du kan købe her. Det samme gælder med gadgets, det er også noget de næsten altid elsker. Det kan være små ting til mobilen, det kan være en lommekniv også videre. Mænd har også et noget andet forhold til spiritus end kvinder. En god flaske af deres favorit eller et specielt glas / målebæger kan være noget der gør dem helt rundt på gulvet. 

Gaver du kan give kvinden!

Kvinder er langt bedre til at med at have ønsker. De har normalt altid en lang liste og deler den gerne. Det gør sagen lidt nemmere. Men har de ikke så er det selvfølgelig altid godt med noget tøj, lingeri eller sko, hvis du som nævnt kender størrelsen. Noget de også elsker er at få deres ynglingsparfume. Her kan du lave lidt research på badeværelset. Wellness og selvforkælelse er også en god gave. Kosmetolog eller spa er gavekort der falder i god jord hos de fleste. 

Gaver til jer som par!

Husk også at december er en måned hvor man skal fejre kærligheden. Det har man specielt de seneste år kunne gøre med den frække erotiske julekalender. 24 overraskelse i skal bruge til at pudse sexlivet op med. Hver dag er der en ny overraskelse i form af sexlegetøj eller lingeri. Det gør hurtigt jeres december til den frækkeste måned i året.