Den første udgivelse af Air Jordan 1 Low var en nyhed for sneakerverdenen. Det var den sneaker, der startede den retro revival-bevægelse, som vi ser i dag. Skoen er stadig en af de mest populære og eftertragtede Air Jordan-modeller i dag. Så hvordan kan du se, om en Air Jordan 1 Low er ægte eller falsk? Tjek disse tips.

Hvad er Jordan 1 Low?

Air Jordan 1 Low er en variant af den originale Air Jordan 1. Skoen er blevet udgivet i to forskellige materialer, læder og lærred. Den omtales ofte blot som “1 Low”.
Jordan 1 Low ægthedskontrol
liste Når du køber et par Air J1 Low’s, er det vigtigt at tage følgende faktorer i betragtning: – Skoen skal have Nike Air på siden af skoene (ikke Jordan) – Der bør ikke være synlige limpletter på skoens hæle eller såler. – Der skal stå “Air Jordan 1 Low” på den indvendige etiket – Hvis du køber dem i en butik, vil de komme i en autentisk æske med et hologrammærke. – Du kan også bruge en app kaldet “FakeCheck”, som kan fortælle dig, om dine J1 Lows er falske.

Jordan 1 Low falsk check

liste Hvis du er bange for, at din Jordan 1 Low er en forfalskning, er der et par måder at tjekke, om den er ægte, og se, om den er ægte. Der er ikke én perfekt måde at opdage en forfalskning på, men der er visse ting, du skal kigge efter, når du skal sikre dig, at dine sko er ægte. Her er nogle spørgsmål, du kan stille dig selv om skoen: -Hvordan ser farven ud? Er den levende og saftig? Eller ser den falmet og udvasket ud? Hvis farven er falsk eller ser ud til at kunne falme hurtigt, er den måske ikke ægte. -Er syningerne på indersiden af skoen rene? Sømmene skal være lige og ensartede i hele skoen. Hvis de er skæve, kan det betyde, at det ikke er en autentisk sko. -Er der usædvanlige partikler i æsken eller omkring selve skoen? Hvis der er snavs eller støv i nærheden af dine sko eller i æsken, kan det være et tegn på, at der er blevet pillet ved produktet. Disse tegn kan betyde, at der er blevet pillet ved dine sko, før de blev solgt til dig.

Jordan 1 Low ægte check

: -Det er vigtigt at bemærke, at Air Jordan 1 Lows er en meget populær sko. Der er mange mennesker, der laver falske sko, så det er vigtigt at være forsigtig og lave din research, før du køber et par. -Den mest kendte måde at spotte en ægte Jordan 1 Low på er Nike Swoosh på hælen af skoen. Hvis du ser på en Air Jordan 1 Low bagfra, skal der på dette logo stå “Nike” uden bogstaver. -Du kan også identificere en forfalskning ved at se på skoens form. Autentiske Jordans har en tyk tunge, der er fastgjort til snørebåndene og dækker mere end halvdelen af den øverste del af din fod. En falsk vare dækker måske ikke så meget eller dækker slet ikke nogen del af din fod. -Et sidste tip: Kig på, hvor der står “Air Jordan” over snørebåndshullerne. En autentisk lav model vil kun have et enkelt “1”, mens falske modeller typisk vil have to eller tre tal på tværs af hinanden.